77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

עוגת תפוחים קלילה ומרשימה


מצרכים:
חצי חבילת בישקוטים
10 תפוחי עץ בינונים מקולפים וחתוכים
רבע כוס חלב+רבע כוס ליקר {מה שיש בבית}
3 כפות סוכר חום
3 כפות סילאן
כפית קינמון
חצי לימון

4 חלבונים
חצי כוס סוכר
חצי כוס אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
לסדר הבישקוטים בתבנית

לצקת  עליהם את החלב והליקר


להכניס למחבת תפוחי העץ +3 כפות סוכר חום+3 כפות סילאן+מיץ מחצי לימון+קינמון
לבשל עד שכל הנוזלים מתאדים

לסדר את התפוחים על הבישקוטים
לפזר עליהם את האגוזים

להקציף את 4 החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף קשה

למרוח על התפוחים

לחמם תנור ל180 מעלות להכניס לתנור ל10 דקות
הקצף משחים

להמתין  בסבלנות 12 שעות

לאכול בתאבון

המון דיבורים אך תוך חצי שעה יש עוגה מרשימה




 

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת