44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

בצק עלים ביתי

בצק עלים ביתי
בצק עלים ביתי

החומרים:
קערה גדולה
פלסטיק נצמד
נייר פרגמנט
1 חבילה מרגרינה
3 כוסות קמח
3 כפות שמן
3 כפות חומץ הדרים
קרש ומערוך
כוס

אופן ההכנה:
שמים בכוס אחת
3 כפות שמן
3 כפות חומץ הדרים
למלא את שארית הכוס במים
לערבב היטב

שמים בקערה 21/2 כוסות קמח.
יוצרים גומה ושופכים את תוכן הכוס עם השמן פנימה.
לשים את הבצק שלא יהיה קשה מידי בידיים.
מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים 2 כדורים.
עוטפים אותם בפלסטיק נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
הבצק שמתקשה נוח לרידוד.
על קרש שמים פלסטיק נצמד ומפזרים מעט קמח.
מרדדים כל עיגול לחוד למרובע.
על כל עיגול מורחים 1/2חבילה מרגרינה בצורה הבאה.
מורחים מעט מרגרינה על כל הבצק. מקפלים את הבצק לחצי,
מלמעלה כלפי מטה.מורחים עוד מעט מרגרינה על החצי ומקפלים
את החצי שוב לחצי . סך הכל שלושה קיפולים.
לא מורחים מלמעלה מרגרינה.
מכסים את הבצק בפלסטיק נצמד לשעה נוספת.
כך עושים גם עם העיגול השני.
אחרי שעה פותחים את הבצק ע"י רידוד.
הפעם מקפלים ללא מרגרינה.
עוטפים את הבצק היטב בנייר פרגמנט ומעליו פלסטיק נצמד.
מכניסים לפריזר את שני חלקי הבצק לשעת הצורך.

למילוי : בתמונה תרד חלוט עם פטה
או תפוחי אדמה עם פטריות, חצילים,
דלעת או בטטה מבושלים לא עד הסוף
כבד קצוץ, בשר או עוף טחון,
או כל מילוי אחר שעולה בדעתכם
בתאבון

אם אהבתם לחצו על היט 
המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל חינם לעשרות
ילדים בבת ים. המטבח מופעל על ידי סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ כתרומה.מוזמנים להצתרף.
  כאן

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת