00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חיי

משהו מתוק

 
    
 
 
באחד הימים התקשר בעלי והודיע שהוא בדרך עם שני חברים. 
קצת נחלצתי. לא היה לי כלום לאירוח. מאז ששינינו את אורח חיינו אין בבית נישנושים או מיני מתיקה. מצד שני תמיד מצפים ממני למשהו מעניין ומיוחד.
פתחתי את הפריזר - חצי עוגה מ"עוגה לשבתיצאה מיד והונחה על השיש.
בצק פילו - צריך זמן להפשיר אותו,
עלי מלווח - שמן מידי,
עלי סיגר - זה הפתרון. מאז גיליתי את "האגרול תמיד יש חבילה או שתיים במקפיא חמש דקות על השיש והם מוכנים לגלגול.
 
הוצאתי צנצנת "ריבת שזיפים" 100% פרי שהכנתי, לידה הונחה חבילת ממרח תמרים .
 
מרחתי כל עלה סיגר באחת המליות, חילקתי לארבע וגילגלתי כל רבע לסיגר ארוך. מרחתי מעל ביצה מדוללת במים, והכנסתי לתנור ל200 מעלות עשרים דקות.
צלצול בדלת והחברים הגיעו.
 
מיד הכנסתי את חצי העוגה למיקרו לדקה או שתיים , מלאתי את הקומקום במים וישבתי לשיחה חברית ראשונית. כעבור כחמש דקות הוגשו לשולחן קפה/תה/ שתיה קרה,  עלי סיגר קריספיים, מתוקים וחמימים, שבזקתי עליהם אבקת סוכר, פרוסות עוגה, וכולם הביטו בי בהערצה . 
 
            
  
 
ונקודות
 
ראשית - ללא אבקת סוכר
 
1 עלה סיגר = 1/2 נק`
כף ריבה= 1/2 נקודה
כל סיגר חולק ל- 4
 
כלומר כל 4 עוגיות = 1 נק` !!!
 
ממרח תמרים:
כל כף =  נקודה 
כל 4 עוגיות =  11/2 נק`.
 
בתיאבון
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פל אלא אם צויין אחרת