00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

קציצות אפויות

בימים החמים האלה שעוברים עלינו אני משתדלת כמה שפחות לעמוד ליד הכיריים ובטח ליד מחבת עם שמן רותח.
אמנם התנור גם הוא מחמם את הסביבה אבל לאכול צריך! וכשהילדים בבית מבשלים יותר!
לכן הכנתי קציצות אבל הפעם בתנור.
חייבת להגיד שזה לא כמו קציצות מטוגנות, אבל זה פיתרון בכלל לא רע לקיצורי דרך במטבח, חוץ מזה, לא נשארה אפילו קציצה אחת, אז כנראה שגם היה טעים
 
לקציצות:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון (אפשר חצי בקר חצי עוף)
1 בצל קטן קצוץ דק
1 תפ"א קטן מגורר
2 כפות פירורי גריסיני (או פירורי לחם)
1 ביצה
1 כפית כמון
1/2 כפית קינמון
שבבי צ`ילי גרוס - אפילו שזה לילדים אני שמה ממש מעט, סיבוב אחד במטחנה.
מלח
פלפל שחור
 
*רצוי להוסיף גם צרור פטרוזיליה קצוץ - לי פשוט לא היה במקרר..
 
לציפוי:
פירורי פנקו או פירורי לחם
 
 
לערבב היטב את כל המרכיבים וללוש את התערובת היטב.
לשים את התערובת במקרר לחצי שעה למנוחה.
ליצור קציצות, לצפות בפירורי לחם ולהניח על נייר אפיה משומן.
 
לאפות בתנור שחומם ל-190 מעלות 15 דק`
להפוך את הקציצות ולאפות עוד 15 דק`.
 
בתאבון
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת