00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח שלי

אנג`ינרה Anginara

 
 
 
בימות הקיץ החמים אין כמו מתכון זה כדי להתרענן.
 
אנג`ינרה  Anginara
 
להוריד את שני הקצוות של קישואים קטנים ולשטוף היטב.
לפרוס לפרוסות בעובי של פחות מ- 1 ס"מ.
להעביר את הקישואים הפרוסים לסיר לחץ עם 2 כוסות מים, מעט שמן ומלח.
לסגור את הסיר ולבשל כפי שמבשלים בסיר לחץ בדיוק 8 דקות.
 
כשהסיר מתקרר לפתוח ולהוסיף הרבה מיץ לימון ופטרוזיליה קצוצה דק דק.
(במידה ואתם טועמים, שהחמיצות לא תטעה אתכם, כשמתקרר זה פחות חמוץ).
 
מכניסים למקרר .
 
זה כל הסיפור.
 
באים הביתה ומקררים את הנשמה.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אוהבת לאפות אלא אם צויין אחרת