00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

גולאש

מחפשים מתכון טוב לארוחת שבת
אז הנה עוד מתכון מבית היוצר המשובח של מוטי baronm10.
מתכון עשיר בטעם, לא מאד מסובך להכנה והכי חשוב, מנה שנותנת תחושה של בית, בית של אמא (או במקרה של מוטי, בית של אבא...  )
 
גולאש - (מובא כלשונו מהבלוג של מוטי עם הערות שלי ב-* )
 
מצרכים:
1.5 ק"ג בשר חתוך לקוביות - * אני משתמשת בכתף
3-4 בצלים בינונים קצוצים גס
4 שיני שום קצוצות דק
4 גזרים פרוסים דק
1 קופסא רסק עגבניות
1 קופסא עגבניות מרוסקות
12-14 תפוחי אדמה בינוניים מסוג דזירה
2 פלפלים ירוקים כהים חתוכים לקוביות קטנות
3 כפות פפריקה מתוקה
שבבי צ`ילי
מלח
פלפל שחור
2 כוסות מרק בצל *להכין משתי כוסות מים חמים + 2 כפות אבקת מרק בצל.

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות , להוסיף את קוביות הבשר ולטגן אותם עד סגירה .
להוציא את קוביות הבשר לקערה ,ולהוסיף לסיר את הפלפלים הירוקים והגזרים ולטגן כמה דקות , להוסיף את שיני השום ל 2-3 דקות תוך כדי ערבוב .
להוסיף את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות ,לערבב ,להביא לרתיחה ,להוריד לאש נמוכה  ולבשל את הרוטב כחצי שעה .
להוסיף את קוביות הבשר לסיר עם הרוטב ,לתבל ,להוסיף את המרק ואת תפוחי האדמה ולבשל כשעתיים על אש נמוכה  ולערבב מידי פעם בעדינות.
להעביר לתנור לעוד 3 שעות בחום של 150 מעלות. 
ניתן להכין את שלב הכיריים יום קודם, ואת שלב התנור, למחרת לפני ההגשה.
 
בתאבון
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת