00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

מרק דלעת

למרות החום המהביל, בערב שבת חייב להיות מרק על השולחן. רצוי מרק קליל כמובן, משהו לפתוח איתו את ארוחת השבת.
אז על דלעת הערמונים כבר סיפרתי לכם ושיבחתי והיללתי את טעמה המעולה כשהכנתי את האנטיפסטי הכתום, וגם כאן במרק הדלעת שהכנתי, היא נתנה טעם משובח ומרקם מיוחד שגרם לסועדים לצקצק בלשונם .
האמת שאת המרק הזה בא לי להכין כשסוף סוף מצאתי טרגון. כבר המון זמן שאין אותו במדף התבלינים בסופר והוא מרכיב נותן טעם מאד דומיננטי במרק הטעים הזה.
 
 דלעת ערמונים
 
 
אז הנה הוא לפניכם
 
מרק דלעת
 
רשימת המרכיבים:
1 דלעת ערמונים קלופה וחתוכה לקוביות גדולות
1 חתיכה דלעת - משהו כמו 15X15 ס"מ - קלופה וחתוכה לקוביות
1 בטטה
כף גדושה טרגון
מלח
1/4 כפית פלפל לבן
2 כפות אבקת מרק עוף
 
אופן ההכנה:
שמים בסיר את הדלעות והבטטה.
ממלאים את הסיר במים ומבשלים עד שהירקות מתרככים (כחצי שעה).
מוסיפים תבלינים, מערבבים ומבשלים עוד 5 דק`.
טוחנים את תכולת הסיר עם בלנדר סטיק (אני טוחנת בתוך הסיר) ומכבים את האש.
טועמים ומתקנים תיבול.
 
זה הכל!! מרק קל, ללא שומן בכלל, עדין בטעמו והולך מצויין עם קרוטונים - עדיף תוצרת בית .
 
כל הסיר 6 נק' של שומרי משקל
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת