77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

דג מרלוזה ברוטב פיקנטי



מצרכים

1 קג` דג מרלוזה
כמה כפות קמח מלא
5 עגבניות ללא הקליפה (לחלוט במים חמים ולקלף בקלות)
2 פלפלים אדומים
1 פלפל חריף
שן שום
קורט סוכר
חצי לימון סחוט
פטרוזיליה
1 כפית כמון
מלח , פלפל לבן
3 כפות שמן
אופן ההכנה
לטבול את הדג בקמח המלא
לטגן ב2 כפות שמן עד שהקמח מחליף צבע ,דקה מכל צד
הטיגון מיצב את הדג
רוטב
לחתוך את העגבניות והפלפלים לריבועים
להוסיף כפית שמן זית לסיר רחב
להוסיף את הפלפלים והעגבניות
להוסיף שום פטרוזיליה ,כמון,מלח פלפל סוכר לימון.
לבשל על אש קטנה כחצי שעה
להוריד מהאש לרסק במוט בלנדר 
להוסיף 2 כוסות מים להחזיר לאש  להרתיח לטעום
להוסיף את הדגים לרבע שעה
והמעדן מוכן


מתכון נוסף יותר פשוט מטוגן בתנור
דג פילה מרלוזה
5 כפות קמח מלא
1 קופסה רסק עגבניות
כמה עלי בזיליקום טריים או יבשים
כפית כמון
מלח
פפריקה מתוקה וחריפה
סוכר
לימון
ביצה
מעט מים לביצה
4 כוסות מים לרוטב
כפית פטרוזיליה יבשה
שן שום
אופן ההכנה
לחמם את התנור ל150 מעלות
בקערה אחת קמח מלא+כפית כמון+כפית פפריקה+כפית פטרוזילה יבשה.
בקערה שנייה ביצה וקצת מים
תבנית תנור על נייר אפייה לשפוך קצת שמן
לתבול את הדג בביצה  ובקמח מלא ולהניח על התבנית המשומנת,
10 דקות בתנור ולהפוך לעוד 5 דקות, לשמור כל תנור מגיב אחרת
להכין את הרוטב
לטגן במעט שמן זית קופסה קטנה של רסק עגבניות
להוסיף את עלי הבזיליקום הקצוצים או כפית יבש
1 שן שום 1 כפית פפריקה חריפה ומתוקה,קורט סוכר,רבע מיץ לימון, 4 כוסות מים. רק להגיע לרתיחה
ולהוסיף את הדגים, לבשל על אש קטנה חצי שעה,
בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת