00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

סלט בורגול עם חמוציות ותבלינים

שוב בורגול, אבל הפעם הסלט הזה יכול להיות מוגש לשולחן גם כתוספת חמה וגם כסלט לכל דבר.
עושר התבלינים שבמתכון הזה עושה מעניין בפה ולהוסיף על זה את החמוציות והקשיו, ממש חגיגת טעמים.
 
מקור המתכון - יפנית מפורום אוכל ב-Ynet עם שינויים שלי.

מרכיבי הסלט:
1.5 כוסות בורגול עבה מושרה כשעה במים
1 בצל גדול קצוץ
2 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית
חופן חמוציות
חופן קשיו (חופן נדיב עוד יותר טוב )
1/2 כפית קינמון 
1/2 כפית כרכום 
1/2 כפית פפריקה מתוקה 
1/2 כפית כמון
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
לשרות את הבורגול במים כשעה.
להקפיץ במחבת גדולה את הבצל והגזר עד שנהיים רכים, להוסיף את התבלינים, ולבסוף את הקשיו ואת החמוציות.
מקפיצים 10 דקות עד שהבצל מוזהב.
מוסיפים את הבורגול ומקפיצים עוד 5-10 דקות תוך עירבוב כל הכבודה.
 
זהו, טעים להגיש קר או חם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת