44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מעיים ממולאים או צוואר הודו/ עוף 1

מעיים  ממולאים או צוואר הודו/ עוף 1
מעיים  ממולאים או צוואר הודו/ עוף 

החומרים:
סיר בעל תחתית עבה

 

1/2 ק"ג מעי בקר או 2 גרונות הודו ארוכים  או תרנגול/ת

80- גרם שומן אווז קוביות או אחר (יש לקנות מוכן גם עם 
    
גריבעלך)

2  בצלים קצוצים דק עד ריסוק

1/2 1 כוס קמח

10 עלי פטרוזיליה בלבד קצוצה דק ביותר

כפית זנגוויל

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

 

משרים את המעיים או הצוואר במים חמים כאשר הם הפוכים.

מגרדים בסכין את הפסולת הפנימית וגם החיצונית.

 

מטגנים את הבצל בחתיכות שומן האווז עד להזהבה.

מורידים מהאש.  מוסיפים כוס וחצי קמח פטרוזיליה, זנגוויל, מלח ופלפל ומערבבים. משפרים טעמים.

 

אופן המילוי:

עם מעי בקר,  חותכים אותו לחלקים באורך רצוי כדי שלא יהיו גדולים מדי. בערך 15-10 ס"מ = מנה אישית.

תופרים צד אחד במחט עגולה עם חוט משיכה/אחר.
ממלאים לא יותר מידי, ותופרים
טובלים במים לדקה.  דוקרים במחט עדינה בשני מקומות, ותופרים את הצד השני.
מניחים בסיר 
מבשלים בתוך חמין, (עדיף בתוך שקיות קוקי סגורות עם 2-3 חורים קטנים עם מחט עדינה בשקית)
אפשר גם לבשל
בציר בקר או בצלי בשר. במקרה זה עם המעיים לא השחימו, אפשר לטגן מעט במחבת חם לאחר הבישול.
ניתן להקפיא בקופסא סגורה בפריזר.

בתיאבון.

אם אהבתם לחצו על אהבתי   ו-היט 
לאלבום תמונות ברילוצה 1    כאן
לאלבום תמונות של אושואיה  כאן
לאלבום תמונות של אושואיהכאן
לאלבום תמונות קלפטה  
כאן
לטיול אל - אל קלפטה כאן
לטיול בואנוס אירס  כאן   
לטיול רחוב לה בוקה 
כאן
לאלבום התמונות של פטגוניה כאן
מטה החברים של אודי,
פרטים באתר הבנים


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת