00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

סלט פטרוזיליה ובורגול

טעים, בריא ומרענן!! זה כל מה שאפשר להגיד על הסלט הקל להכנה הזה.
 
נסו ותהנו.
 
מצרכים:
2-3 חבילות פטרוזיליה קצוצות (ללא הגבעולים העבים)
צרור קטן של עלי נענע טריה - קצוצה
כוס בורגול עבה - מושרה במים כשעה לפני הכנת הסלט
 
לערבב את שלושת המרכיבים.
 
גודיס (איך קוראים לזה בעברית?):
1/2 שקית צנוברים
1/2 שקית שקדים מולבנים פרוסים
1/2 כוס שומשום
 
לקלות את הגודיס בנפרד במחבת חמה ללא שמן, ולשים על העלים.
כמובן שאפשר לגוון גם עם בוטנים טבעיים קלויים, קשיו, חמוציות...
 
רוטב:
1/4 כוס חומץ בלסמי
1/4 כוס שמן זית
מיץ מלימון שלם
2-3 כפות סילאן או דבש
כפית שטוחה חרדל דיז`ון
מלח
פלפל שחור גרוס
 
לשים את כל מרכיבי הרוטב בצינצנת, ולנער היטב עד שהכל מתאחד.
לטעום ולתקן תיבול.
לשפוך את הרוטב כ-10 דקות לפני ההגשה לספיגת טעמים, לערבב היטב ולהגיש.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת