88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פשטידת פלפלים ממולאים בגבינה מתכון בולגרי


מאכל לאומי בולגרי
מצרכים
12 פלפלים קלויים שלמים
1 גבינה טוב טעם
50 גר` גבינה בולגרית
50 גר` גבינה גלעד או פרמזנו מגורד
2 ביצים
1 כוס חלב
10 גר` חמאה
1 כף קמח מלא או רגיל
אופן ההכנה
לקלות את הפלפלים להוציא את העוקץ ולהשאיר אותם שלמים.
פלפלים אדומים ארוכים או פלפל אדום בינוני.
להכין רביחה מהחמאה והקמח להוסיף חצי כוס חלב.
להוריד מהאש להוסיף את טוב הטעם וגבינה בולגרית.
בסוף להוסיף ביצה.

לחלק את התערובת ל12
למלא כל פלפל בתערובת ולכסות אותו בקמח
לשמן תבנית לסדר את הפלפלים

להכין תערובת של ביצה גבינה צהובה מגורדת וחצי כוס חלב
לשפוך על הפלפלים .
לאפות ב180 מעלות 20 דקות
 תלוי בתנור עד שהתערובת מתקשה

עבודה רבה אך שווה
אפשר לאוכל אותם קר.
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת