00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

סלט פילפלים חריף

בכל ארוחה אצלינו חייב שיהיה חריף על השולחן אם זה סחוג ירוק או הסלט הכתום אדום הזה שמתאים גם לאכילה כך וגם כהוספה לתבשילים חריפים כגון: דגים מבושלים, שקשוקה, רוטב לפיצה פיקנטית, על פוקצ`ה, ועוד..
 
מצרכים:
3 גמבות אדומות
3 עגבניות בשלות
1 פלפל ירוק חריף
4-5 יח` פלפל שאטה יבש
4-5 שיני שום
2 כפות שמן קנולה
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה (אם רוצים מאד חריף אפשר גם חריפה)
 
אופן ההכנה:
מכניסים את הגמבות, העגבניות, השום והפלפלים (הירוק והשאטה) לתוך בלנדר וטוחנים היטב.
מעבירים לסיר קטן, מרתיחים, מוסיפים שמן, מלח ופלפל ואת הפפריקה ומערבבים היטב.
מורידים את חום הלהבה לבינוני, וממשיכים לבשל תוך כדי עירבוב מזדמן כשעה וחצי עד שעתיים - עד שהנוזלים מצטמצמים למינימום, ממש כמו ריבה.
 
* לשמור בקרור.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת