00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חיי

מודעות ופרופורציה

 הבוקר התקשרה אלי חברה:

" אני לא צריכה את הטובות שלך" פתחה

נאלמתי

"המתכון לסברינה שנתת לי ממש מכה,  הרס לי את השבת"

"לא הצליח ? אני  מצטערת"

"מה לא הצליח" הזדעקה " לא הפסקתי לישר, עוגת סברינה שלמה בבטן שלי – מכה"

 

 

אז זהו שאפשר. אם אכן מתייחסים לכך כאל דרך חיים , הכל – במידה ובקרה.

 

הצטרפתי לשומרי משקל.  קבלתי הסבר מורכב:  שיטת הסוויץ, הנקודות, טבלאות, חישוב שומנים רוויים, כמות הקילוגרמים שאני צריכה להוריד, והדרך הארוכה שלפניה אני עומדת ריפו את ידי . הכל נראה מסובך וקשה.  

מבט מסביב על כל היורדים 20-  חיזקו בי תקווה עמומה שהפעם אולי זה יצליח.

 

ואכן, שיטת הנקודות לא ככ` מסובכת, לומדים את המרכיבים המרכזיים של המזון שאנחנו נוהגים לאכול, מקפידים על ההכנה והכמויות ויוצאים לדרך.

 

שבעה חודשים ו- פחות מוכיחים שאפשר, והיד עוד נטויה.

 

שני כייפים נילווים

  1. אפשר לאכול הכל, אבל לקחת בחשבון,  כי לא נבראה תזונה שאפשר לאכול כל מה שרוצים וכמה שרוצים ולהישאר רזים, ובסופו של דבר מדובר באיזון – קלוריות ניכנסות לעומת קלוריות נשרפות.
  2. כל בני המשפחה רזו, שהרי גם הרזים רוצים להוריד רק שלושה ק"ג מהישבן או רק שני ק"ג מהבטן, בלי מאמץ ובלי רעב.

 

 

אז כדי להראות שאפשר

 

אגרול ! כן !   (אלתור על מתכון מאתר שומרי משקל )

 

רצועות של מגוון ירקות – פלפל אדום, כרוב, קישוא, גזר, בצל, פטריות ועוד כמיטב הדמיון

כף ג`ינג`ר ( זנגוויל ) מרוסק

כף שמן ( לא צריך יותר )

2-3 כפות סויה מאיכות טובה ( אני משתמשת בקיקומן)

מלח

פלפל שחור

 

להקפיץ את הירקות עד שמשנים את צבעם, להוסיף את התבלינים, להמשיך להקפיץ יחד עוד כשתי דקות. להעביר לקערה לצינון.

להפשיר מראש חבילת עלי סיגר.

להניח באחת הפינות כף גדושה (אפילו מאוד גדושה ) ירקות מוקפצים, לסגור משני צידי המילוי ולגלגל ( כמו מעטפה).

להבריש טיפה שמן או לרסס בתרסיס שמן תבניתמרופדת בנייר אפייה ולסדר את האגרולים

להבריש עוד טיפה שמן או לרסס מתרסיס, ולהכניס לתנור 200 מעלות עד שמשחים. להפוך.

 

אפשר להכין כמות גדולה ולהקפיא – אבל אף פעם לא נשאר.......

 

 

טעים טעים

בתיאבון.

 

למי שמתעניין – כל  אגרול = 11/2 נקודות !( השמן והסויה שבמתכון אינם משנים מבחינת חישוב הנקודות )

 

מבטיחה לצרף תמונה בפעם הבאה שאכין.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פל אלא אם צויין אחרת