00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

אנטיפסטי כתום

מתה על בטטות. זה ירק שכ"כ נוח לעבוד איתו. הוא מהיר הכנה, מתוק וטעים, קל לבשל אותו בתנור, במחבת ואפילו במיקרו. אני משלבת אותו בסלטים חיים, בבישול בתנור ובתשילים על הכיריים.
מכיוון שאני והאיש שלי מנסים לשמור קצת מקלוריות עודפות ולאכול פחות לחם בארוחות שלנו, ירקות שונים ובעיקר בטטה מהווים תחליף מצויין, הכל כמובן במידה .
 
אז הנה מתכון לאנטיפסטי ירקות, עם המון בטטה.
 
אז מה היה לנו שם?
3 בטטות גדולות ויפות חתוכות לטריזים
1 דלעת ערמונים (אוי כמה טעים הירק הזה) חתוכה לרבעים
2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
 
*אפשר כמובן להוסיף כל ירק שיש במקרר - קישוא, חציל, כרובית, פלפלים בצבעים שונים, גזר ואפילו עגבניות שרי שלמות.
 
לשים את כל הירקות בקערה ומעליהם להוסיף:
1/4 כוס רוטב צ`ילי מתוק
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס סילאן
2 כפות שמן זית
הרבה פלפל שחור גרוס
מלח גס
 
לערבב היטב את כל הכבודה בשתי ידיים, כך שכל הירקות יצופו ברוטב.
 
לסדר הכל על תבנית תנור מכוסה נייר אפיה בצורה אחידה ורצוי בשכבה אחת.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-45 דק`. (לנעוץ מזלג ולבדוק אם הירקות רכים).
 
להגיש ולהנות
 
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת