00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

עוף ברוטב סילאן, קטשופ וצ`ילי מתוק

 בימים הלחוצים והמלאים של כולנו תמיד כדאי שיהיה מתכון מהיר הכנה עם תוצאות של ארוחה שהושקע בה רבות . המתכון הזה עונה בדיוק על הדרישה הזו. מעט מרכיבים, מעט עבודה, להכניס לתנור ואח"כ ללקק את האצבעות ולצקצק בהנאה.
 
מצרכים:
4 כרעיים חתוכים  לשניים (אפשר עם איזה חלק שרוצים)
3-4 תפ"א גדולים חתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
למרינדה:
4 כפות סילאן 
4 כפות קטשופ 
4 כפות רוטב סויה
1 כף רוטב צ`ילי מתוק
 
לערבב את כל חומרי המרינדה ולטבול בהם את חתיכות העוף, כך שיהיו מצופות היטב מכל הצדדים.

על תבנית פיירקס גדולה עם נייר אפיה לשים שיכבה של תפ"א (לשמן מעט את הנייר), עליהם לשים את חתיכות העוף המכוסות רוטב, ומעל הכל לשפוך את שאריות הרוטב.

לעטוף את התבנית ברדיד אלומיניום ולאשפז בתנור לשעה וחצי-שעתיים בחום של 220 מעלות.
להוציא את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד השחמה.
 
** אם ממש ממהרים אפשר לוותר על תפוחי האדמה.
 
זהו, תהנו

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת