00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

שעועית ירוקה מוקפצת

 אני אוהבת שעועית ירוקה במיוחד כשהבישול שלה הוא קצר והיא נשארת קריספית ומתוקה.
הנה עוד מתכון קל להכנה, מהיר, צבעוני וטעים.
 
מצרכים:
שמן זית לטיגון
עגבניות שרי חצויות
חצי שקית שעועית ירוקה קפואה - יש להכין את השעועית לפי ההוראות שעל השקית.
1/2 חבילה פטריות שמפיניון טריות חצויות
מלח
פלפל שחור גרוס
שבבי צ`ילי גרוס
רוטב סויה בסגנון סיני

לחמם בווק 2-3 כפות שמן זית
להוסיף את העגבניות ולהקפיץ עד לריכוכן.
להוסיף את השעועית ולהקפיץ עוד 2 דק`.
לתבל ב-2-3 כפות רוטב סויה, מעט מלח, הרבה פלפל שחור גרוס ומעט שבבי צ`ילי.

להקפיץ עוד דקה להוסיף את הפטריות מעל הכל, עירבוב קצר לספיגת טעמים בפטריות, ולהגיש.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת