00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

מאפינס זעתר

מתכון קליל לארוחת ערב מהירה יחסית.
 
**מתכון של סמדר וולטר, וואלה

מצרכים:
2 כוסות קמח מלא פחות 4 כפות - במקור 2 כוסות קמח רגיל
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפות זעטר יבש
1/2 כפית פלפל שחור
1/3 כפית מלח 
1 כוס חלב
1 ביצה
4 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק, מטוגן
הכמות מתאימה ל-12 שקעים

לחמם תנור ל-175 מעלות
לערבב בקערה: בצל מטוגן, חלב, ביצה, ושמן זית
בקערה נפרדת לערבב חומרים יבשים: קמח, אבקת אפיה, זעתר, מלח, פלפל.
לצקת הרטובים לגומה בקערת היבשים, לערבב מעט עד שהתערובת אחידה. 
להעביר לתבנית שקעים בעזת כף, להבריש במעט שמן זית וזעתר או סומסום, ולאפות 15 דקות.

** אני השתמשתי בתערובת זעתר מוכנה עם סומסום ומלח.
** בכדי לזרז את הכנת המאפינס - ככה זה כשנכנסים למטבח ב-22:00 בלילה - השתמשתי בתערובת בצלים מטוגנים יבשה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת