77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

דג מרלוזה מטוגן בתנור

מצרכים

דג מרלוזה או כל דג אחר
2 ביצים+מעט מים
קוואקר כמה שצריך
כפית פטרוזיליה יבשה
כפית כמון

כפית  פפריקה
כפית מלח

אופן ההכנה

לערבב שתי בצים להוסיף מעט מים ואת התבלינים להשרות את הדגים רבע שעה.

לשים בצלחת שטוחה כוס קוואקר לצפות בשני הצדדים
להניח בפריזר לחצי שעה.
לחמם תנור ל200 מעלות . לשמן תבנית עם מעט שמן

לאפות 10 דקות .להפוך עוד 10 דקות.


באותה צורה אפשר לטגן שניצלים.חצילים.אפשר במקום קוואקר
לטגן עם קמח או פרורי לחם.
היתרון שאינך חייב לעמוד ליד המחבת.
בתאבון

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת