00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טיקטאק יוצא לאכול

RONIMOTTI

RONIMOTTI, ראול ולנברג 24, תל אביב

 

(* עדכון מתאריך 17/02/2012 - המסעדה עברה לרחוב מזא"ה 3 בתל-אביב).

 

אכזבה באיטליה

 

רונימוטי היא מעדנייה איטלקית ברמת החייל, המתפקדת גם כמסעדה. ניתן לרכוש בה דליקטסים המיובאים מאיטליה (גבינות ונקניקים נהדרים) – כמו גם שלל מוצרים תוצרת המטבח המקומי (מאפים, לחמים, פסטות, ממרחים ועוד). זהו בית אוכל איטלקי, שצבר קהל מעריצים בזמן יחסית קצר.

 

מי שעובד ברמת החייל וחולף השכם בבוקר מול רונימוטי, לא יכול להישאר אדיש מול ניחוחות האפייה המשכרים, שמפיצים לכל עבר התנורים במקום. הריחות העזים הללו הביאו אותנו להחלטה כבר בשמונה וחצי בבוקר, שאת ארוחת הצהריים נאכל כאן. חזרנו לזירת הפשע כמה שעות מאוחר יותר - ולקחנו 2 ארוחות עסקיות טייקאווי.

 

עסקית ראשונה במחיר 38 ₪ כללה ניוקי ברוטב שמנת פרמז`ן וסלט עגבניות. העגבניות בסלט היו טובות אך נחתכו בצורה גסה – והקרוטונים שליוו אותן היו קשים וחסרי חן. בהחלט מנה ראשונה שניתן לוותר עליה.

 

 

רוטב השמנת במנה העיקרית אמנם היה עדין ומוצלח, אך הניוקי התגלה כרך מדי וטעמו היה סתמי.

 

 

עסקית שנייה במחיר 45 ₪ כללה פפרדלה ראגו, פוקאצ`ה - ואת אותו סלט עגבניות חסר השראה. למרבה הפלא הפסטה אכזבה גם הפעם. הרגו הורכב מבשר טחון ביין אדום, עגבניות ופטרוזיליה – וטעמו היה אנמי. הפפרדלה היתה שגרתית לגמרי, ללא כל ערך מוסף או איכויות יוצאות דופן.

 

 

גם הפוקצ`ה לא הצטיינה - הבצק בה היה קשה מדי.

 

 

כמו כן הזמנו קלצונה חצילים (24 ₪). הבצק היה טרי וטעים, אך עבה מדי. בתוכו שכנו גבינה צהובה חמה שניגרה מתוכו - וחצילים טובים. מנה חביבה, אם כי לא ברמה של מנת קלצונה החצילים האלוהית של פיצה פצה, בה היחס בין הבצק למלית הינו מושלם.

 

 

קצת אבסורד, אבל רוב האוכל שהזמנו הזכיר יותר מסעדה איטלקית בנתניה – מאשר בית אוכל איכותי באיטליה. חבל שדווקא במקום כזה, עם פאסון וסטייל כמו בחו"ל, המטבח לא מספק את הסחורה. איך אומרים אכזבה באיטלקית?

 

ציון: 2.5 כוכבים

 

 

עדכון מתאריך 15/11/2008:

 

לאחרונה אכלנו ברונימוטי ארוחת צהריים עסקית. היא כללה סלט למנה ראשונה, פוקצ`ה אחת לסועד, גזוז, ולמנות עיקריות הזמנו פפרדלה ראגו ולזניה. פרלין שוקולד הוגש לקינוח. למרות שהאוכל היה מוצלח יותר מהטייק-אווי הקודם, אנחנו עדיין מחזיקים בדעה כי יש בעיר לא מעט מסעדות איטלקיות מוצלחות יותר מרונימוטי.

 

 

 

 

 

 

 

 

עדכון מתאריך 8/10/2010:

חלפו כמעט שנתיים מאז ביקורי הקודם במסעדה - והיום שבתי אליה. מצד אחד הארוחה לא היתה סתמית כבעבר, אך מהצד השני לא הותירה שום חותם ממשי.

 

להלן המנות שהוזמנו:

פפרדלה פורצ`יני (69 ש"ח). פסטה חביבה שהכילה פטריות פור`ציני, פסטו ושבבי פרמזן. למרות שלא מדובר במנה יוצאת דופן, זוהי הפסטה המוצלחת ביותר שאכלתי פה עד היום.

 

 

טליאטלה פנה פונגי (55 ש"ח). פסטה סטנדרטית לחלוטין.

 

 

רדיאטורי ארביאטה.

 

קרם דה קסטניה. שכבות של קרם ערמונים, שמנת ואגסים ביין. קינוח חביב, בה בקושי הורגש טעם הערמונים.

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל TickTack1 אלא אם צויין אחרת