00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

קציצות ירקות

 
 
 
מאחר ואני ב"שומרים" ( אגב, הגעתי ל - 59 ק"ג ועוד 2 יא מנאייק) וקצה נפשי בסלטים למיניהם (למרות שאפשר לאכול הכל) החלטתי להכין מיני קציצות מירקות. אז נכון שבתכל`ס קציצת ירקות היא קציצת ירקות היא קציצת ירקות, המרכיבים השונים של כל קציצה יוצרת טעם שונה ולכן המגוון הנמצא פה לפניכם.
 
 
 
 
קציצות מירקות 
 
4 קישואים מגוררים ללא הקליפה
2 בצלים קצוצים
2 גזרים מקולפים וקצוצים
1-2 שיני שום קצוצות
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1 כפית כמון
1 כף שמן זית
2 ביצים
מלח
 
 
לחמם את השמן במחבת כבדה ולהוסיף את הבצלים, השום, הגזרים ולטגן/להקפיץ עד רך.
 
להוסיף את הקישואים והכמון ולבשל כ 2 דקות. 
 
לשפוך את כל התערובת לקערה ולהוסיף מלח, ביצים וכוסברה ולערבב לתערובת אחידה.
 
 
 
 
לאותה מחבת (אחרי ניגוב קל) להוסיף מעט שמן ולחמם. להכין קציצות בעובי הרצוי לכם (קחו בחשבון שקציצות קטנות יותר נדרשות לזמן מועט של טיגון) ולטגן כ 2-3 דקות על חום בינוני מכל צד.
 
להניח על ניר מגבת לספיגת השמן.
 
 
 
בעיקרון, תשתמשו בירקות החביבים עליכם, נסו לגוון עם קולרבי מגורר, עגבניות קצוצות, בצל ירוק וכו`..........
 
 
 
ושיהיה בתיאבון.
 
המשך יום מהנה. אני הולכת לספינינג. ביי בינתיים.
 
אלינוער
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

53 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת