00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

פשטידת תרד דלת שומן

 
 
 
 
לא תאמינו אבל ירדתי עוד 400 גר`. הגעתי ל- 60 ק"ג והירידה נעצרה. הגוף לא רוצה לתת לי עוד קרדיטים, מניאק.
 
יורדת 400 גר`, עולה 400 גר`. הבוקר הייתי 59 ק"ג ו- 600 גר`.
אז מה נסגר איתך, אדון גוף?  לא רוצה להראות את עצמך בפומבי, ככה בים, בבריכה, כמו סחבק אמיתי?  ידעתי כל הזמן שאתה מניאק, אך לא ידעתי כמה. תיזהר ממני. אני אלחם מלחמת חורמה נגדך ואתה יודע מי ינצח בסוף, נכון? (גם אם יקח עוד שנה).
 
שבוע שעבר קניתי עלי תרד והכנתי פשטידה דלת שומן, שהרי במלחמה כמו במלחמה, כל הטריקים תקפים (All is fair in love and war) .
 
 
את רואה חיה, הבטחתי וקיימתי :-)
 
 
 
 
 
 
שקית עלי תרד טריים
750 גר` גבינה % 1/2 שומן
2 כפות קמח
2 ביצים + 1 חלבון
2 כפות פירורי לחם
גבינה בולגרית 5% (אני קונה את הבולגריה)
מלח, פלפל ו/או פפריקה
 
לחלוט את עלי התרד לדקה שתיים במים חמים. להוציא ולסנן את המים. לחתוך את העלים ולערבב עם שאר המצרכים, לשפוך לתבנית פיירקס ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 - 175 מעלות).
 
יותר פשוט מזה אין והטעם? גן עדן. בכלל לא מרגישים שזה דל קלוריות ודל שומן. חוסל!!
 
 
ערב נפלא
 
אלינוער
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

47 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת