44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

גינטאנג גולאי עם פול וקשואים -מעדן פיליפיני

גינטאנג גולאי עם פול וקשואים -מעדן פיליפיני
גינטאנג גולאי עם פול וקשואים -מעדן פיליפיני

החומרים:

סיר עם תחתית עבה
שמן רגיל להשחמת הבצל
4 קשואים חתוכים לרצועות דקות
2 עגבניות גדולות קוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות דק
2 בצל בינוני קצוץ דק
100 גרם פול קטן סנפרוסט/טרי
300 גרם בשר לבן/אחר
קורט מלח
1 כף אבקת מרק עוף או בשר
קורט פלפל שחור גרוס
2 -3 כפות מים

אופן ההכנה:
לטגן בשמן את הבצל והשום להזהבה.
להוסיף את הבשר לסגירה.
להוסיף את העגבניות ולבשל עד שתתכרככנה.
לוקח כחמש דקות, להוסיף 4-3 כפות מים
להוסיף את הפול והקישואים.
להוסיף מלח פלפל אבקת מרק ולהביא לרתיחה.
להנמיך את הלהבה ולבשל כחצי שעה עד שהפול מתרכך.
לשפר טעמים ולהגיש לצד אורז/אחר

בתאבון

 

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה 

 


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים. 
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות.
 הסדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ.  הסכומים שמתקבלים מהסדנאות, משמשים להסעדת הילדים 
מקבלים כריכים לבית הספר. לארוחת צהרים הם מגיעים למטבח
וסועדים ליד שולחנות עם מפות במטבח של מאיר השמן.
.לסדנאות לתרומות
לחצו   כאן
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת