00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

יומן חסוי

לביבות תירס

את המתכון הזה קיבלתי מ"יוכסנטע" (ניק של אשה מקסימה! ובשלנית מעולה. )
היא טוענת שהמתכון נטול בעלים, מקור בלתי ידוע. אבל עובדה שקיבלתי אותו ממנה.
לאחרונה כמעט אפשר לקרוא למטבח שלי "יוכסנטע`ס קאך" (=מטבח של יוכסנטע :-)
 
 
את הלביבות האלה סכנה להכין!!
אחרי הפעם הראשונה אי אפשר להפסיק!
+ קל!
+ טעים בטירוף!  ילדים ומבוגרים כאחד מנשנשים אותם כהרף עין.
+ זול.
 
- טוב, נו, אם חייבים לחפש חיסרון, אז אין להם שום ערך תזונתי חיובי. אבל הן בטוח יותר בריאות מהשניצל תירס של טבעול...
 
לביבות תירס {9 ש"ח}  (מקור- לא ידוע)
 כ-20 קציצות. (ניתן להכין פחות קציצות, שיהיו יותר עבות.)
 
תירס מקופסת שימורים (ללא הנוזלים)
4 ביצים.
5 כפות בהריון של קמח (=כפות גדושות, עם בטן)
מלח, פלפל,  (ו/או אבקת מרק עוף)
 
לערבב הכל בעקרה, להגיע לעיסה- לא סמיכה מדי ולא נוזלית מדי. 
לחמם שמן במחבת,
עם כף, ליצור ממנה קציצות  אל תוך המחבת. ולטגן.
(כמות הרכיבים לא חד משמעית. העיקר להגיע לעיסה בצמיגות הרצויה לקציצות)
 
המלצה: לטגן כשאף אחד לא בסביבה, אחרת הכל יגמר מנישנוש עוד לפני שהקציצות יסיימו את תהליך הטיגון
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פ י ל פ ל י ת אלא אם צויין אחרת