44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

גינטאנג גולאי,מתכון פיליפיני GINATANG GULAY בשר ירקות בחלב קוקוס

גינטאנג גולאי,מתכון  פיליפיני GINATANG GULAY בשר י...
גינטאנג גולאי GINATANG GULAY
מעדן פיליפיני של ירקות בשר בחלב קוקס

החומרים:
מחבת
סיר שטוח
300 גרם סינטה לבן חתוכה לרצועות ברוחב אצבע
250 גרם לוביה חתוכה  
1/2 אצבע גינגר קצוץ דק
דלורית בינונית
קורט מלח
קורט שמן
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן
1 כוס מים
חלב קוקוס באבקה (חנויות המזרח)GAATA RECPE MIX 40 GR
פלפל צילי ירוק או אדום לפי הטעם האישי.

אופן ההכנה:

משרים את אבקת חלב הקוקוס בכוס מים בסיר ובוחשים עד שנמסה.
לוקח כ-10 דקות.
את הבשר מורחים בשום פלפל שחור גרוס וקורט מלח ומשאירים כחצי שעה.
במחבת חם עם מעט שמן סוגרים את הבשר הלבן
לאחר שאבקת חלב הקוקוס נמסה,
מרתיחים את החלב ולאחר רתיחה מוסיפים את הבשר שסגרנו.
מבשלים כ- 5 דקות.
מוסיפים את הדלורית את הלוביה ובוחשים כל הזמן כדי שחלב הקוקוס לא ישרף.
מוכן כאשר הלוביה נעימה למאכל, ישנם שאוהבים אותה לא מבושלת עד הסוף וישנם
שאוהבים מבושל היטב. לדאוג לא לשרוף אל חלב הקוקוס הוא צריך להיות מעט צמיגי.
אם חסר נוזל להוסיף מעט מים רותחים.
לשפר טעמים,להוסיף פלפל חריף
בתאבון.


אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה  

עצומה נגד סגירת ההוספיס חיתמו והעבירו הלאה

 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים. 
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות.
 הסדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ.  הסכומים שמתקבלים מהסדנאות, משמשים להסעדת הילדים 
מקבלים כריכים לבית הספר. לארוחת צהרים הם מגיעים למטבח
וסועדים ליד שולחנות עם מפות במטבח של מאיר השמן.
.לסדנאות לתרומות
לחצו   כאן
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת