44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרנג עם אגוזים

מרנג עם אגוזים
מרנג עם אגוזים 

חומרים הדרושים:

סיר רחב גבוה שיאפשר הכנסת קערת ההקצפה ללא נגיעה
במים (בן-מארי)
נייר אפיה
תבנית עם נייר אפיה משומן
1 כוס חלבונים
2 כוסות סוכר טחון 
2 כפות קמח מצה 
2 כוסות אגוזים טחונים
קליפה מגוררת מלימון שלם

אופן ההכנה:

ח ש ו ב   מ א ו ד כדי לקבל קצף מרנג טוב, שהביצים  
תיהיינה טריות ובטמפרטורת החדר.
את הקערה בה מקציפים וגם את המטרפה כדאי להכניס למקרר.
זה מסייע לקצף קשה יותר. 
מקציפים את החלבונים עם הסוכר שמכניסים לאט
על אש קטנה בתוך בן-מארי עד לקבלת עיסה יציבה.
אפשר להקציף במיקסר. כאשר הוספת הסוכר איטית
עד לקבלת עיסה מספיק יציבה ולבנה מבריקה.

בתנועות קיפול להכניס אט אט את קמח המצה את האגוזים
הטחונים וקליפת הלימון עד לקבלת עיסה הומוגנית .

מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה שומני.  

מחממים את התנור על 140 מעלות- אפשר טורבו.   
מכניסים את העיסה לשקית זילוף או למשפך שמכינים
לבד מנייר אפיה או שקית נילון שזוגרית את הקצה שלה לאחר המילוי.
וכיד הדמיון מכינים נשיקות בתנועה סיבובית.
מי שרוצה,אפשר לצבוע חלק מהקצץ בצבעי מאכל כדי להוסיף יופי למרנג.
אפשר לאחר שהעוגיות מוכנות לטבול בשוקולד מריר שהמסנו
מראש ונתנו להתקרר, מחצית עוגית והשמים הם הגבול לרעיונות.
חשוב  שיהיו קטנות ואסטתיות  או  לזלוף צורת אצבעות או אחרים.
האפיה אורכת כ-3 שעות.

העוגיות מוכנות כאשר מקבלות מרקם יבש.
להשאיר בתנור להתקרר. להוציא רק לאחר שהתקררו.
אז העוגיות נפרדות מניר האפיה בקלות. 
בתאבון  
 

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה     


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ.  הסכומים שמתקבלים מהסדנאות, משמשים להסעדת הילדים  בבוקר הם מקבלים כריכים לבית הספר. לארוחת צהרים הם מגיעים למטבח
וסועדים ליד שולחנות עם מפות במטבח של מאיר השמן.
.לסדנאות לתרומות
לחצו   כאן
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת