44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

חצילים מטוגנים אפויים עם לבנה וזעתר

חצילים מטוגנים אפויים עם לבנה וזעתר
חצילים מטוגנים אפויים

עם לבנה וזעתר או בזיליקום

החומרים:
מחבת
תבנית חסינת אש לתנור
מגבות נייר
נייר אפיה
2-3 חצילים מאורכים צרים
קורט מלח
שמן
לבנה גד אחר
זעתר או בזיליקום

אופן ההכנה:

קולפים את החצילים ופורסים לפרוסות בעובי זרת קטנה לרוחב.
מחממים שמן במחבת (אפשר גם מחבת חשמלי).
מטגנים את החצילים משני הצדדים ומוציאים על מגבת נייר.
שמים אל תבנית חסינה נייר אפיה ומשמנים אותו מעטבמברשת.
מניחים את החצילים בתבנית שורות שורות. לכמות גדולה שתי תבניות.
אופים בתנור בחום 175 מעלות כ 10-20 דקות, עד שיתרככו.
אופן ההגשה:

מסדרים את החצילים על צלחת הגשה.
על כל פרוסה שמים כפית לבנה.
מקשטים בזעתר או בזיליקום.
בתאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה  
   


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ.  הסכומים שמתקבלים מהסדנאות, משמשים להסעדת הילדים  בבוקר הם מקבלים כריכים לבית הספר. לארוחת צהרים הם מגיעים
למטבח   
וסועדים ליד שולחנות עם מפות במטבח של מאיר השמן.
.לסדנאות לתרומות
לחצו   כאן

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת