44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

חרוסת

חרוסת
חרוסת

נוהגים להכין את החרוסת ממיני פירות שאליהם
נמשלו ישראל בשיר השירים

 

 

תפוח -  תחת התפוח עוררתיך
רימון  -  כפלח הרימון רקתך
תאנה -  התאנה חנטה פגיה
תמר  -  אמרתי אעלה בתמר
אגוז  -  אל גינת אגוז ירדתי
שקד -  על שם ששקד הקב"ה על הקץ

 

החומרים לחרוסת:

קערה של מעבד מזון
מעבד מזון
100
גר` תמרים ללא חרצנים
100 גר` תפוח עץ
100 גרם תאנים יבשות
100 גר` אגוזים קצוצים
100 גר` שקדים קצוצים
100 גר` גרעיני רימון אם יש
1          כפית קנמון טחון
קורט זנגוויל
יין אדום מתוק
יש שמוסיפים סילן,דבש,צמוקים,אגסים, ערמונים,אחרים.

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון למעט התבלינים.
מעבדים באיטיות לקבלת עיסה גסה.
לאחר מכן מוסיפים כל פעם מעט יין ליצירת תערובת אחידה.
משפרים טעמים עם התבלינים.
לאכול עם כפית ולהנות

חג שמח.

 אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה  

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת