77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

גפילטפיש

גפילטפיש

גפילטפיש

כללי
הקציצות
:

800 גר` קרפיונים טחונים  (השנה קניתי מוכן בעין המפרץ וקבלתי ראש דג 1 גדול לציר)

שקית קנדלאך של אוסם או 1/2 כוס קמח מצה

2 בצלים בינונייםמגורדים דק מטוגנים

2 ביצים קשות 1 ביצה

1 גזר מגורד

מלח ופלפל שחור טרי לפי הטעם

1 כפית סוכר

הציר והבישול:

מים בכמות שתמלא חצי סיר שטוח ורחב

ראשי הדג, הזנבות והאדרות

1 בצל גדול חתוךלרבעים

2 גזרים קלופים שלמים

½ כפית מלח

½ כפית פלפל שחור

1 כפית סוכר

2גזרים שלמים

לבשל את הציר עד שהגזר רך

להוריד מהאש לסנן את הציר


בינתים עיסת הדגים נחה במקרר

להכניס את הקציצות לציר לבשל 2 על אש נמוכה

לאחר הקירור לחתוך את הגזר לפרוסות להניח על כל קציצה

לשמור את הציר בקופסה נפרדת

להגיש בתוספת חזרת

בתאבון



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת