22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המסע לעמק החלומות

ההזמנות שלי


ערב טוב ליפים וליפות

 
 
 
היי יקיריי
מה הענינים?
אני....עיפה
מי שישמע ציחצחתי נהייתי צחצחית
 
יומיים אחרי החתירה שעשינו בבית
וכל גופי כואב
מקופל
שריריי דואבים כואבים
תפוסים
 
היום הייתה המנקה
הבריקה את הבית
ואני באתי מהעבודה
סידרתי את השטיחים
מפות חדשות
סט מצעים חדשים
תענוג
 
התקשרה אליי בצרחות שימחה
אהבה את המתנה שקניתי לה
בקבוק בושם
וסט לגוף טבעי ים המלח
 
תאמינו לי
כל "הצחצחיות" מצוחצחות בשגעון
אתם משוגעות
אני לא עשיתי כלום
גופי כואב
אז מה איתכם?
 
טוב יאלה לא נבאס אותכם
ניתן לכם נשיקה
 
מחר בערב יש לנו מסיבה
לכבוד החג
על האש
שירה בציבור
יהיה כיף
 
 
 
 
הנה מספר מתכונים לפסח
"מהמומחית"....
 
 
פאי אגוזים לפסח

 

לבצק:                                                  למילוי:

50 גר` קמח תפוחי אדמה                      2 שקיות סוכר וניל

100 גר` קמח מצה                                50 גר` מרגרינה

קורט מלח                                             225 גר` דבש

100 גר` מרגרינה                                  מיץ מחצי לימון

25 גר` אבקת סוכר                                150 גר אגוזי פקאן חצויים

2 חלמונים                                                                    

100 גר` אגוזים קצוצים                                                              

 

מקציפים את המרגרינה עם הסוכר והחלמונים. מוסיפים את המלח, האגוזים והקמח עד לקבלת בצק רך.

 

למילוי: ממיסים את המרגרינה ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.

           יוצקים את התערובת על הבצק בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ 40 דקות.

עוגת מוס שוקולד(פרווה)

 

כ180 גרם שוקולד מריר             4 ביצים

כ180 גרם מרגרינה ללא מלח                1/3 כוס קפה מוכן

3/4 כוס סוכר                                         1 מיכל שמנת מתוקה פרווה

 

1.         הקציפו את הקצפת לפי ההוראות. אחרי ההקצפה הניחו בקירור עד לשימוש.

2.         המיסו שוקולד בסיר אידוי כפול. ערבבו מרגרינה וסוכר, ולאט לאט הוסיפו את השוקולד המקורר.

הוסיפו את הביצים אחת אחת.

הוסיפו את הקפה וערבבו עם הקצפת הקרה. שפכו לתוך תבניות קטנות או תבנית גדולה, קררו והגישו

 

אטריות לפסח

4 ביצים

קורט מלח

1/4 כוס קמח מצה

1/2 כוס קמח תפוחי אדמה

 

טרפו את הביצים והמלח יחד. הוסיפו את קמח המצה וקמח תפוחי האדמה.

חממו מעט מרגרינה במחבת. הוסיפו חצי מהתערובת ובשלו עד לקבלת תערובת יציבה.

הפכו את התערובת וטגנו מהצד השני.

הוציאו את התערובת מהמחבת, וחיזרו על התהליך עם שאר התערובת. חיתכו לרצועות דקות וארוכות

 

טורט שוקולד לפסח

4 ביצים בינוניות

125 גרם סוכר

250 גרם שקדים טחונים

1/2 כוס קקאו

250 גרם צימוקים

1/3 כוס קמח מצה

1/4 כוס מיץ תפוזים

1/4 כוס יין לבן (לא חייבים)

 

אופן ההכנה

הקציפו את הסוכר וחלמוני הביצים יחד לתערובת קלה ואוורירית.

הוסיפו את השקדים,קקאו,צימוקים וקמח המצה.ערבבו היטב.

הוסיפו את מיץ התפוזים והיין וערבבו שוב.

הקציפו את החלבונים לקצף קשה ו"קפלו" לתערובת החלמונים.

שפכו לתוך תבנית עגולה קפיצית ואפו בחום של 170 מעלות למשך כשעה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
ההזמנות שלי

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הלב מזהב אלא אם צויין אחרת