77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

קציצות כרישה פראסה - מטוגן בתנור


קציצות פראסה - כרישה


 

המצרכים
6 כרישות גדולות
1 ראש כרפס,או שני תפוחי אדמה מבושלים
2 מצות או 2 פרוסות לחם לבן או 1 פיתה
1 ביצה
1 חזה עוף טחון טחון
מלח, פלפל, 

2 כפות שמן שמן
שמן לטיגון בתבנית התנור



אופן ההכנה
פורסים את הכרישה והסלרי
מבשלים במים מומלחים
מוציאים את כרישה והסלרי  בכף מחוררת למסננת, כדי שיתנקזו ממנה כל הנוזלים
לתוך הסיר עם מי הבישול מפוררים את שתי המצות, שוברים לשברים גסים
מניחים לספוג את נוזלי הבישול
סוחטים את הסלרי הכרישה והמצה מהנוזלים וקוצצים במגימיקס

מוסיפים את הביצה והתבלינים  מערבבים
להוסיף לחזה העוף הטחון ו2 כפות שמן
ללוש בידים את התערובת
 

משמנים את הידיים כדי ליצור את הקציצות

מסדרים את הקציצות בתבנית להכניס לתנור שחומם  מראש למאה שבעים וחמש מעלות
להפוך בזהירות  כשמזהיב 
לפני הארוחה לחמם את הקציצות בתנור וליצוק עליהם כוס מים עם כפית אבקת מרק וחתיכת חמאה על אש קטנה עד שהנוזלים נספגים. או מרק עוף טבעי ללא חמאה.

אני מכינה את הקציצות  שבוע שבועים מראש מקפיאה ומוציאה אותם יומים לפני החג  מחממת ברגע אחרון
בתאבון

 




הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת