77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

סלט חצילים קיופולו בולגרי


אימי מכינה כל יום שישי קיופולו סלט שכל הנכדים אוהבים
לקח לי 37 שנה כדי לגלות את כל הסודות.



החומרים הדרושים
3 חצילים בינונים
5 פלפלים אדומים
בצל1 גדול
5 עגבניות רצוי מאורכות
הוראות הכנה
חצילים-לבחור חצילים קלים, רצוי "בלאדי ",לקלות את החצילים בגריל לדקור כמה דקירות עם מזלג , (יש גריל עגול שקונים בשוק} לקלף מיד את החצילים לשים במסננת. לקצוץ אותם עם סכין עץ להוסיף מעט סוכר מלח ולימון.

והרבה שמן ,שמן הופך את החצילים ללבנים {אני מוסיפה שמן רק בסוף}
פילפלים לשרוף את הפילפלים להכניס בתוך שקית נילון עד שיתקרר, לקלף
לחתוך לרבועים קטנים,
אפשר לעשות זאת בתנור לחצות את הפילפלים ולקלות בגריל {אם אין סיר}
עגבניות- להשרות במים חמים לקלף את הקליפה. לחצות את העגבניות ולהוציא את הגרעינים, לחתוך לקוביות קטנות
בצל- לגרד את הבצל  , לסחוט את הבצל
לערבב את כל הירקות להוסיף שמן זית ומלח ולאכול בתאבון

אני מכינה עם שמן זית אימי הכינה רק עם שמן קנולה.

אימי היתה מקפיאה מנות של חצילים מפשירה במסננת כל הלילה כנ"ל גם פלפלים קלויים,

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת