00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל שבא מהלב

פיצה קצת אחרת

בקצת אחרת אני מתכוונת לשניים-
1- את הבצק לשים במעבד מזון- כמובן חשוב שהמעבד יהיה מספיק גדול.
2- את הפיצה אופים על המנגל.
 
נתחיל-
 
פיצה קצת אחרת
 
המצרכים לבצק-
 
4 כוסות (245 סמ"ק- כוס מדידה אמריקאית) קמח רגיל
1 כף שמרים יבשים
1/2 כפית מלח
2 כפות שמן זית
1/2 1 כוסות מים.
 אופן הכנת הבצק-
במעבד מזון שמים את כל המצרכים היבשים והשמן ומתחילים לעבד לדקה.
כך נראה אחרי העיבוד, קצת כמו קוסקוס.
 
מוסיפים את המים ומתחילים לעבד שוב-
כך אחרי חצי דקה
וכך מוכן אחרי 2 דקות עיבוד(הספירה מההתחלה)
 
במטח מקומח קלות לעצב לכדור
 
בקערה משומנת קלות להתפיח שעה וחצי מכוסה בנילון נצמד.
 
בינתיים להכין רוטב
אני מכינה מעגבניות מרוסקות(מקופסה או בעונה טריות), שמן זית, פלפל ואורגנו טרי, מבשלת עד שמסמיך.
 
מכינים תוספות- פרוסות בצל דקיקות, פרוסות עגבניות, פטריות, זיתים, פלפל חריף, אנשובי וכמובן גבינה - או מוצרלה טריה או כל גבינה אחת מגוררת וכמובן כל העולה על רוחכם.
 
הכנת הפיצות
מחממים היטב את המנגל.
מנקים את רשת המנגל ומשמנים קלות.-זהירות לא לשרוף את שערות הידיים
מחלקים את הבצק ל-4 מרדדים  / מותחים לעיגול(בתמונות ניתן יהיה לראות אחת עבה, והשניה מרודדת דק).
מניחים על הרשת.
 
 כשצד אחד מוכן, הופכים, מזליפים מעט שמן זית ומברישים  את פני הבצק.
 
מורחים מהרוטב
 
 
מסדרים תוספות ומפזרים גבינה, או להיפך, קודם גבינה ואחר כך תוספות.
 
ממשיכים לצלות עד שהגבינה נמסה.
וזהו, מוכן- בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמירה אלא אם צויין אחרת