00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל שבא מהלב

קראנץ פרג

אני בטוחה שקצת נמאס, חוץ מאשר לפרגהוליקים שיכולים לאכול פרג כל השנה.
 
הפעם, עוגת השמרים שהמילוי נראה כלפי חוץ במלוא הדרו!
 
המתכון כאן- לבצק ולמלית, ממנו ניתן להכין 4 עוגות קראנץ.
 
אופן ההכנה-
 
לחלק הבצק ל-4 חלקים
 
לרדד כל חלק למלבן
 
למרוח במלית 3/4 מהבצק ולגלגל לגלילה הדוקה. לצבוט את החיבור כדי שלא ייפתח.
לחתוך את הגלילה מקצה לקצה לאורך.
 
 להניח את החלקים בהצלבה
 
 
ללפף את החלקים מהאמצע עד הסוף בשני הצדדים.
 
לתת לתפוח 1/2 שעה.
 
למרוח בביצה טרופה לפני ההכנסה לתנור.
 
לאפות עד שזהוב ומוכן.
אני ממליצה להכין סירופ סוכר ולמרוח בתום האפיה...לעסיסיות.
לסירופ סוכר
2/3 כוס סוכר
1 כוס מים
1 כפית מיץ לימון
 
להביא לרתיחה, להנמיך להבה , ולבשל כ-10 דקות ולהסיר מהאש.
יש 2 אפשרויות
1- סירופ חם על עוגה חמה, ולאפות עוד 5 דקות.
2- סירופ קר על עוגה חמה ולצנן בחוץ.
 
 
בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמירה אלא אם צויין אחרת