00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל שבא מהלב

סלט סלק טרי

אני אוהבת סלק, בכל הצורות, בכל המאכלים, מבושל, אפוי, צלוי, חי, ב"חריין"- החזרת החריפה,  במרק קובה, בסלט מרוקאי חמצמץ וכאן בסלט חי,פשוט שורש נפלא.
 
סלט סלק חי
 
המצרכים
 
3 סלקים בינוניים קלופים
1 קולרבי קלוף
2 תפוחי עץ קלופים ומגולענים
 
תוספות אפשריות
אגוזים, פיסטוקים קלויים קלות במחבת
חמוציות
 
לרוטב
תפוז סחוט אחד
1 כף דבש
1 כפית חרדל דיז`ון
1 כפית מלח
1 כף חומץ יין אדום
מעט שמן שומשום
 
1/2 כוס שמן קנולה
 
אופן ההכנה
 
לסלט
 
לגרר בפומפיה גסה את השורשים והתפוחים.
אצלי כמובן קיצור דרך במעבד מזון עם דיסקת גירור.
 
לרוטב
 
לערבב את כל החומרים חוץ מהשמן עד שהכל מתאחד, תוך כדי הקצפה, להוסיף בזרזיף את השמן עד שהרוטב מתאחד. לעום ולתקן טעמים.
מספר דקות לפני ההגשה לצקת את הרוטב על הסלט, לערבב, ולפזר מעל את האגוזים והחמוציות.
בתאבון
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמירה אלא אם צויין אחרת