00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

כבד קצוץ

 
 
 
600 גר` כבד עוף נקי
3-4 בצלים קצוצים דק
4-5 ביצים קשות
מלח, פלפל לבן
1/2 כוס שמאלץ (שומן אווז)
 
מי שלא שומר כשרות מוזמן להשתמש בחמאה.
 
 
לטגן הבצל בשמן עד הזהבה. מוציאים את הבצל, מסננים מהשמן ומניחים בקערה. באותו שמן לטגן את הכבדים על אש קטנה בין 10-15 דקות. מסננים מהשמן.
 
טוחנים יחד את כל המצרכים, טועמים ומתקנים תיבול.
 
שומרים בכלי מכוסה ולמקרר.
 
ניתן לגרר מלמעלה ביצה קשה לקישוט.
 
 
 
 
 
 
להכנת פטה כבד -  משתמשים באותם מרכיבים מלבד הביצים הקשות ולהחליף את השמאלץ ברבע כוס חמאה. לטחון ולהעביר דרך מסננת, לערבב היטב ולהוסיף כף ברנדי. לערבב שוב ולהכניס לכלי מרובע שהונח עליו ניילון נצמד.
 
כך תוכלו להפוך את הפטה ישר לצלחת הגשה וכמובן לקלף את הניילון.
 
מעולה להגשה עם ריבת בצל, ריבת חצילים ולחם קלוי...
 
מומלץ להגשה עם פטריות ברוטב מתקתק.
 
 
 
אוי א`ברוך לכולסטרול שלי..............
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

31 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת