44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

טיול לדרום אמריקה 5 6.2.2008-29.2.2008 אל קלפטה פריטו מורנו 2 חלק 2

אל קלפאטה - El Calafate  ארגנטינה פטגוניה פריטו מורנו חלק 2

לקחנו את ההסעה של המלון וטיילנו ברחוב הבודד של קלפטה. מעט חנויות,בתי קפה,מצחיק שישנם שיפועים שבסופם מדרגה(-: כך שלעיתים היה עלינו ללכת על הכביש. מוזר לבני המקום שנוהגים כרצונם בהעדר רמזורים.

ברחובות צדדיים מוכרים מזכרות לתיירים, והמצחיק מכל שלקזינו יש שיפוע תיקני. הטיול היה בזבוז זמן. מאחר וחיפשנו משהוא מיוחד לא מצאנו חזרנו למקום האיסוף של תחבורת המלון.
קינחנו את הערב בארוחה בבר המלון כאשר לסיום חגגה החבורה עם קפוצינו טוב וקינמון ועוגיות חמאה.

בבוקר יצאנו לסיור בעיר וטיול מסביב לאגם ארגנטינו.

























צהרים סעדנו בקפה בר קזבלנקה פיצה טובה

 ויצאנו כי משהוא החליט להדליק סיגריות. חזרנו למלון במונית ובשעה חמש נסענו לארוחת ערב עם מופע גוזו גז לכבשים טאנגו ועוד.
לפני המופע כיבוד מסורתי נוסח המקום.

תה או קפה מיצים ועוגות מקומיות מדהימות כולל אלפחורס שוקולד עם אגוזים ועוד בשיטה אכול כפי יכולתך.







 

הלכנו האורחים למופע קרחת לכבשים(-: קבוצה שניה הלכה לראות מופע כלבים שאוספים את הכבשים מראש ההר אל המקום הרצוי. משם המשיכה הקבוצה אל האגם. בחוץ ירד גשם חזק ואנחנו נאלצנו להשאר בפנים כי הבוץ בחוץ החליט עבורינו כך.


מופע הסרת פרוות הכבשים מורכב, חייבים לתפוס אותן כך שלא יזוזו, ישנם מעט מאוד כעלי מקצוע מיומנים בנושא שעוברים מחווה לחווה כגי לגזום את הצמר. כל כבשה לוקחת כשמונה דקות. הציוד בריטי מיושן. הצמר באיכות מעולה. במקום חנות עם מוצרים שמופקים מצמר הכבשים.

 


 




 

בזמן שצפינו במופע ארחו את השולחנות לארוחת הערב. על שולחנות מרכזיים בשני מקומות הונחו סלטים שונים מסורת מקומית ,

 



כמה סוגי סלט עגבניות, חסה עם גבינה צהובה, סלט סלק, סלט תפוחי אדמה עם מיונז, סלט גזר, סלט תירס,בצל,רטבים שונים,לחמים, חמאה ועוד. כל אחד לקח כרצונו. בהזדמנות זו הגחנו אל המטבח לצלם את התנור הענקי והשיפודים.


 

 

כל אחד קבל צלחת עם כמה סוגי בשר מקומי. היה טעים מאוד. לאחר הקינוח זכינו למפוע טנגו וסטפס נוסח מקומי.

שבנו אל המלון עיפים ומרוצים.

לאלבום תמונות של אושואיה  כאן
לאלבום תמונות קלפטה   כאן
לטיול אל - אל קלפטה כאן
לטיול בואנוס אירס  כאן   
לטיול רחוב לה בוקה  כאן

אם אהבתם לחצו על אהבתי  תודה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת