00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

יומן חסוי

עוגיות שוקולד צ`יפס


עוגיות שוקולד צ`יפס |10ש"ח| 
(790 גר`, 65 עוגיות, 2 תבניות אפיה)

מקור: האריזה של השוקולד צ`יפס + שינוי קל.

 

2 כוסות קמח 

0.5 כוס סוכר לבן

כוס סוכר חום.

1 שקית אבקת אפיה.

2 ביצים.

200 גרם מרגרינה (עדיף בטעם חמאה)

כפית תמצית וניל / שקית סוכר וניל.

כוס שוקולד צ`יפס.

 

 

לערבב את כל החומרים היבשים בקערה.  להוסיף את המרגרינה חתוכה לקוביות, הביצים והוניל.

לגזוז ציפורניים, להפשיל שרוולים, ולהתחיל ללוש עם הידיים.

(טיפ: כדאי להכין את כל הדרוש, בהישג יד, כי לשטוף ידיים כדי לקחת תבנית לוקח 3 דקות תמימות )

לאחר שהכל מעורבב היטב. להוסיף את השוקולד ציפס, ולערבב.

 

לפזר עם כפית, על תבנית עם ניר אפיה. במרחק של 2-3 ס"מ בין עוגיה לעוגיה.
 
 
 
לא צריך לעשות מהן דוגמניות, ממילא העוגיות משטטחות להן לרוחב.

 

לאפות בתנור שחומם ל180 מעלות, במשך, מקסימום, רבע שעה.
העוגיות מוכנות כשכל עוגיה מקבלת "מסגרת כהה."
לתת להן להתקשות ולהצטנן לפני שמאחסנים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פ י ל פ ל י ת אלא אם צויין אחרת