22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המסע לעמק החלומות

ההזמנות שלי


רוח רוח......בדרום פרצה ומשתוללת נה-נה-נה

 
 
 
אהלן חברה
מה הענינים?
 
ישששששששששששש
החורף חזר
איזה כיף.....
 
מהאוטו עד לבית
כמעט ועפתי
רוחות חזקות
לפתוח את דלת הכניסה
לא הצלחתי
המתנתי בקור
עד שאיזה גבר יגיע ויפתח
אי אפשר היה
או ששוב הייתה מתנפצת עליי הזכוכית
או שהייתי שוברת את היד
 
אבל בכל זאת כיף
עכשיו
נבקש
גשם
ואולי גם שלג
מה יש? לא מגיע לנו
לצפוניים של הדרומיים
 
טוב עליתי לבית
עשיתי סדר
וחשבתי מה להכין ארוחת ערב
לי ולאיש שלי
כשיבוא עייף ורעב
 
וגם אני עייפה ותשושה
הזריקות מתחילות להשפיע עליי
לכאוב ולעייף
אבל חייבים להמשיך..... אבל אני עיפה
 
לקחתי את ספרי המתכונים שלי
וחיפשתי הפעם משהו קליל על בסיס חלבי
והנה מה שהכנתי
 
 
סלט טונה עם ירקות
 
0 גרם טונה משומרת במים או בשמן (2 קופסאות קטנות)
3 ביצים קשות קלופות
חצי גמבה אדומה טרייה
1 מלפפון חמוץ גדול
1 בצל ירוק או חצי בצל יבש קטן, קצוץ דק
3 כפות מיונס 5% או מיונז – אסם
2 כפות מיץ לימון טרי
1 כף פטרוסלינון טרי קצוץ
חצי כפית אורגנו מיובש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 
. מנקזים היטב את הטונה ומפוררים אותה במזלג.
2. מגררים את הביצים הקשות במגררת דקה.
3. קוצצים את הגמבה והמלפפון החמוץ לחתיכות קטנות.
4. שמים בקערה את הטונה, הביצים, הגמבה, המלפפון החמוץ והבצל הקצוץ ומערבבים.
מוסיפים את המיונז ומיץ הלימון ומתבלים בפטרוסלינון הקצוץ, באורגנו, במלח ובפלפל שחור. מערבבים ומגישים.
 
איטריות ברוטב עגבניות וגבינה
 
1 שקית אטריות במשקל 250 גרם.
רוטב : 25 גרם מרגרינה + 1 כפית שמן, 2-3 שיני שום כתוש, 2 כפות רסק עגבניות, קורט אורגנו, קורט סוכר, קורט פלפל,1/4 כפית מלח,3/4 כוס מים.
מבשלים את האטריות במים, שוטפים ומסננים. מחממים בסיר גדול את המרגרינה והשמן, מטגנים את השום הכתוש עד להזהבה קלה תוך כדי בחישה, מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומטגנים עוד כדקה, יוצקים את המים, מערבבים יחד , מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ללהבה קטנה עוד כ5- דקות. מוסיפים את האטריות לסיר ומערבבים ברוטב עוד כדקה, מורידים מהאש בוזקים את הגבינה המגורדת ומגישים חם.

 
 
 
 
 
 
רציתי לשבת ולהכנס לבלוגים שלכם
האמת שאני מאוד עיפה....
וגם מפריע לי שמיום חמישי לא נכנסתי אליכם
ושוב התאספה כמות של מסרים
 
 
אנסה לשבת קצת עכשיו
ולהגיב
עד כמה שיעמדו לי
אבל מבטיחה שמחר אסיים
ואני מבקשת על כך סליחה
 
וגם בלוג אני צריכה לעצב
באהבה
 
שיהיה לכם המשך ערב נעים
נשיקות
אוהבת אותכם
אני
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

46 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
ההזמנות שלי

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הלב מזהב אלא אם צויין אחרת