00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוגת הפרג הכי בעולם

 
 
 
ובמילים אחרות.... העוגה הנעלמת  :-)
 
למה נעלמת? כי אתמול לפנות ערב הכנתי 2 תבניות אינגליש של העוגה הזאת והבוקר נאכלה הפרוסה האחרונה עד תום כולל הפירורים.
 
 
לזכרה של אסתרק`ה גרשון (שהיתה בעלת המתכון המקורי).
 
 
1 כוס סוכר
100 גר` חמאה בטמפרטורת חדר
2 ביצים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 אשל
100 גר` *פרג טחון טרי
1/3 כוס חלב
קליפה מגוררת מלימון אחד
 
 
לחמם תנור לחום בינוני - 180 מעלות.
מערבבים הכל, לתבניות ולתנור.
 
לאפות בין 35-40 דקות (תלוי בתנור שלכם). העוגה מוכנה כשהיא נשברת באמצע.
 
לפזר מעל אבקת סוכר.
 
 
 
אפשר להכין בתבנית עגולה "26.
אני מעדיפה 2 אינגליש כי אז אפשר להקפיא אחת או להחביא.  ye, right  :-) ממש הצלחתי
 
 
המתכון המקורי הגיע עם ציפוי קרם שוקולד למי שרוצה.
 
1 חב` שוקולד חלב
50 גר חמאה
2 כפות סוכר.
 
להמיס ולשפוך מעל העוגה עם יציאתה מהתנור. כמובן שאז אין צורך באבקת סוכר.
 
 
למה לא הכנתי עם? כי אני מכירה כאלה שלא אוהבים שוקולד (קריצה למבינים ) .
 
 
*פרג טחון טרי - רצוי לקנות כמה חבילות של פרג במשקל של 100 גר` כ"א ולהקפיא. הפרג תמיד מוכן לשימוש ותמיד יהיה טרי.
 
את הטיפ הזה קיבלתי מבעל חנות תבלינים בלוינסקי אצלו אני קונה את כל התבלינים, את הפרג ואת הקוקוס גם.
 
 
ללקק ת`אצבעות.
 
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת