44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק בשר עם ירקות נוסח פיליפיני

מרק בשר עם ירקות נוסח פיליפיני
מרק בשר עם ירקות נוסח פיליפיני

 

 

 

החומרים:

 

 

 

סיר רחב תחתית עבה

 

 

 

200 גרם בשר טחון

 

 

 

1 בצל קצוץ דק

 

 

1 שן שום קצוצה דק

100 גרם לוביה חתוכה

חבילה פק צ`וי (בק צ`וי)

50 גרם פול קפוא

2-3 בצל ירוק חתוך ל-3 ס"מ

1 כפית אבקת מרק בשר או עוף

קורט מלח

קורט פלפל

2 כוסות מים רותחים או ציר בשר או עוף
(במקרה זה להוריד את אבקת המרק)

מעט שמן לטיגון.

 

אופן ההכנה:

 

 

 

 

 

מזהיבים את השום והבצל בשמן חם,

 

 

 

מוסיפים את הבשר הטחון לסגירה,(אפשר קציצות קטנות)

 

 

מוסיפים מעט מלח ופלפל, מוסיפים את הלוביה שבישולה הכי ארוך,

את הפול, ובסוף את הבצל הירוק.

את הפק צ`וי מכניסים לדקה כאשר המרק מוכן

משפרים טעמים ומגישים חם.

 

בתאבון

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת