00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

בצלים ממולאים

 
 
 
3 בצלים גדולים
3 כפות שמן
1.5 כף חומץ
1 כפית רסק עגבניות
1 כפית סוכר חום כהה
 
מלית
 
1.5 כוסות בשר טחון (איזה שבא לכם אפילו מעורב)
1/2 כוס אורז שטוף
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
1/2 כפית תערובת לקציצות
1/2 כפית קינמון
 
 
לקלוף את הבצלים. להכניס סכין במרכז כל בצל תוך עשית חתך קטן (תחשבו שאתם מנתחים:-) ולהכניס הבצלים לתוך סיר עם מים רותחים עד שתוכלו להפריד בין שכבות הבצל. להוציא, לצנן ולהפריד את השכבות בעדינות.
 
בזמן שהבצל מתבשל ומתרכך במים הכינו את המלית.
לערבב את כל חומרי המלית בקערה.
להכין קציצה עגולה וגדולה ולעטוף אותה היטב עם שכבות הבצל.
 
לחמם שמן בסיר, לטגן בזהירות את הבצלים, לארגן הבצלים בצפיפות בתוך הסיר, להוסיף מים לכיסוי כמעט מלא של הבצלים, להוסיף חומץ ורסק כגבניות והלמשיך לבשל על אש נמוכה כשעה. לקראת סיום הבישול להוסיף את הסוכר החום לתוך מי הבישול.
 
*אפשר לותר על שלב הטיגון .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת