00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טיקטאק יוצא לאכול

פסטה מיה

פסטה מיה, הברזל 34, תל אביב

 

על הפסטה לבדה

 

לפסטה מיה יצא בשנים האחרונות מוניטין, של מי שמבינים עניין בהכנת פסטות איכותיות. הגענו לעסקית צהריים בסניף החלבי של המסעדה ברמת החייל, שכללה ראשונה, עיקרית ושתייה במחיר 49 שקלים. חמש דקות לפני השעה 12 המקום היה ריק, כשמספר מלצרים עישנו עדיין בחוץ. עשר דקות לאחר מכן נחיל הייטקיסטים חמוש בתלושי אוכל השתלט על כל חלקה טובה במסעדה והפר בה את השלווה. הבעיה המרכזית בסניף זה היא האווירה השורה בו. כמו מסעדות נוספות הממוקמות באזור ההיי-טק של רמת החייל, גם כאן התחושה היא של בית הסעדה סטרילי ופונקציונאלי, שנועד לשרת עדר מתכנתים מורעב. על הקיר תלוי "פרימוורה", ציורו המפורסם של הצייר האיטלקי בוטיצ`לי, אך התמונה הזאת אמיתית בערך כמו אווירת הטרטוריה הביתית, שמנסים להשרות פה.

 

פוקצ`ה, שהוגשה בפתיחת הארוחה לשולחן היתה חביבה, טריה ומעט שמנונית:

 

למנה ראשונה הזמנו אנטיפסטי. משמעות המילה אנטיפסטי אינה "נגד הפסטה" כפי שנדמה, אלא "לפני האוכל". המנה בכל אופן עוררה תחושת אנטי. היא כללה חצילים, בטטה וכרובית, שהיו עייפים, הוגשו קרים מדי וטעמם היה סתמי.

 

 


 

מנה ראשונה נוספת היתה מרק מינסטרונה, שהיה לא יותר מבסדר.

 


 

עיקרית של פפרדלה (פסטה רחבה) ברוטב שמנת בטטה כבר היתה סיפור אחר לגמרי. הפסטה היתה טרייה,טובה ועשירה בטעמה. רוטב השמנת, שהיה מתקתק קלות, הלם אותה היטב - והתוצאה היתה פשוטה ונהדרת.

 

 

 

מנה עיקרית נוספת היתה פסטה בשם עסיסיות (SADORI), שהוגשה ברוטב שמנת, קממבר ואגוזי מלך. גם הפעם הפסטה היתה משובחת בטעמה.

 

 

מי שמחפש אווירה מיוחדת, עדיף אולי שיגיע לסניף של המסעדה ברחוב ווילסון. בכל הקשור בפסטה הסניף ברמת החייל הוא מקום מוצלח בו הולכים על בטוח.

 

ציון: 3.5 כוכבים

 

 

עדכון מתאריך 24/09/2011:

לאחרונה חזרתי לפסטה מיה לארוחה עסקית. גם הפעם האנטיפסטי איכזב, אך הפסטות היו משובחות ביותר. במיוחד מוצלח בעיני רוטב השמנת שמפיניון ביין לבן, המלטף את הפסטה ומעדן אותה.

 

אנטיפסטי:


 

 

פטוצ`יני שמנת בטטה:

 

פסטה שמנת שמפיניון ביין לבן:

 

פוזילי פסטו:

 

פסטה ברוטב עגבנית:

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל TickTack1 אלא אם צויין אחרת