44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

חצילים בפרמזאנו ומוצרלה

 

חצילים בפרמזאנו ומוצרלה

 

החומרים:
מחבת רחב

2 קערות בינוניות

נייר אלומיניום

תבנית פיירקס 

 

 

 

לרוטב:

 

 

500 מ"ל רסק עגבנית

3 שיני שום מעוכות

1 כף שמן זית טוב

הכנת הרוטב:

 

 

לחמם במחבת את השמן ולהזהיב את השום,
להוסיף את רסק העגבניות שישאר סמיך.

החומרים:

 

2 חצילים  (18 פרוסות שוות)

 

 

3 שיני שום מעוכות

3 ביצים

1 כוס קמח

11/2 כוס שמן זית

כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפי אורגאנו

1 כוס של גבינת מוצרלה מפוררת

3/4 כוס גבינת פרמזאן מגוררת

אופן ההכנה:


לחמם תנור לחום של 375 מעלות

לחלק את החצילים ל-18 פרוסות רצוי שוות בגודל
או אחת גדולה שמעליה פרוסות יותר קטנות.

להקציף את הביצים בקערה בינונית.

להוסיף מחצית מכמות המלח,פלפל אורגנו,
על אש בינונית גבוהה, מחממים מחבת רחב. מוזגים את שמן הזית

בסיר נפרד לערבב את הקמח עם שארית המלח הפלפל השחור ואורגנו.
תבנית פיירקס עם מכסה עם 2-3 כפות של רסק עגבניות שטיגנו

לטבול פיסת חציל בביצה ,בקמח,ולטגן עד להזהבה, להוציא ולהניח אחד ליד השני

בתבנית הפיירקס לשים מעט רסק עגבניות, מוצרלה מעל ופרמאזנו ,לחזור על ההליך עד שיש לנו 3 שכבות מלאות. לכסות בנייר אלומיניום לאפות בתנור 20-30 דקות

ולהנות מכל ביס

מתאים ל-4-6 אנשים 

 

 

 

אם אהבתם לחצו על אהבתי תודה

  


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת