44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק תפוחי אדמה עם בייקון וגבינת צדר לחג המולד

מרק תפוחי אדמה עם בייקון וגבינת צדר לחג המולד
מרק תפוחי אדמה עם בייקון וגבינת צדר לחג המולד

4-6 כוסות

החומרים:
סיר עבה
מחבת
מגבת נייר
6 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
6 פרוסות בייקון פרוס לקוביות
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1-1/2 כפיות מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
 2 כוסות חלב או שמנת
2 גביעים קרם פרש
50-100 גרם גבינת צדר מגוררת
כמה עלי פטרוזיליה
אופן ההכנה:
לבשל את תפוחי האדמה והגזר עד שיתרככו
לסנן וליבש
להשחים מעט את הבייקון על מחבת שלא ישחים מידי
ולשים על מגבת נייר
באותו מחבת להזהיב את הבצל
להוסיף את הבצל והבייקון אל תפוחי האדמה והגזר תבלינים
להוסיף אליהם את השמנת והקרם פרש.
לבשל עד נקודת הרתיחה כשלושים דקות בערך על אש קטנה
להגיש חם עם גבינת צדר מגוררת מלמעלה ולקישוט פטרוזיליה

בתאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת