44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק בטטות 3

מרק בטטות 3
מרק בטטות 3

חומרים:

סיר עם תחתית עבה

מעבד מזון או בלנדר יד 

4 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות
1-2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות
3 גזרים חתוכים לקוביות
4 שיני שום קצוצות
2 ליטר מים
1 כוס יין לבן
קורט מלח
קורט פלפל
מעט אגוז מוסקט
מעט שמן
1 שמנת מתוקה או קרם פרש
חופן קטן של עלי שמיר לקישוט

אופן ההכנה: 

מזהיבים את הבצל והשום במעט שמן
מוסיפים את הבטטות ואת שאר החומרים למעט השמנת
מתבלים מעט ומבשלים עד שהכל מתרכך.
לשפר טעמים.
מעבירים למעבד מזון לריסוק דק. או להעביר במסננת דקה.
 

לפני ההגשה מוסיפים שקית קרם פרש או שמנת
מחממים מעט ומגישים מקושט עם שמיר קצוץ
בתאבון 
 

אם אהבתם לחצו על אהבתי,
תודה


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת