44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק ראש דג פיליפיני של גיני

 מרק ראש דג פיליפיני של גיני
מרק ראש דג פיליפיני של גיני

החומרים:

סיר עם תחתית עבה

2-3 ראשי דג מנוקה חתוך לחצי (קרפיון,אמנון,סלמון 1 בלבד/אחר)

1/4 ראש כרוב חתוך לקוביות 3X3

10 עלי חסה צעירים/פנימיים

2 קישואים חתוכים לקוביות

4 בצל ירוק חתוך ל-3 ס"מ אורך

2 ס"מ גינגר טרי פרוס דק

כפית אבקת מרק
קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס טרי

1 פלפל צילי (לא חובה)

מים רותחים

אופן ההכנה:

להרתיח מים  (מחצית הסיר) יחד עם הגינגר,
בצל ירוק, מלח,צילי, פלפל שחור,

ברתיחה,מוסיפים את ראשי הדג,ברתיחה נוספת
מוסיפים את הכרוב ומביאים לרתיחה,
(הארה, ישנם מי שאוהבים את הכרוב מבושל מאוד וישנם שאוהבים
מבושל חלקי, לשיקולכם). לאחר שהכרוב כמעט מוכן
מוסיפים את הקישואים ואחרון את החסה לשלוש דקות רתיחה
סוגרים את האש.

מגישים חם 

בתאבון 

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת