44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

בורשט חמיצת סלק

בורשט חמיצת סלק
חמיצת סלק בורשט 

החומרים:

סיר 28   

4-5 סלקים גדולים

5-4 שיני שום שלמות

עצמות בקר/עגל עם מח כמספר הסועדים

3 תפוי אדמה גדולים חתוכים לקוביות גדולות

קורט פלפל שחור גרוס

כפית מיץ לימון טרי

כפית סוכר או יותר

קורט מלח

1 שמנת לשידרוג (לא חובה)

אופן ההכנה:

מכניסים את הסלקים הרחוצים למיקרוגל ל-5 דקות.
מוציאים ומקלפים וחותכים לקוביות.

במקביל מנקים את העצמות ומרתיחים אותן. מחליפים את
המים. אם עדין יש קצף לא נקי מרתיחים שוב.

אני מסירה את העור שלרוב שעיר.

אל סיר עם מים קרים מכניסים את הסלק העצמות תפוחי
האדמה , שום לימון ומרתיחים. מוסיפים סוכר, מלח, פלפל

מכסים ומקטינים את האש. מבשלים חמש שעות לפחות.
משפרים טעמים.

 

בתאבון. 

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת