44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק קרופניק

 מרק קרופניק
 מרק קרופניק

החומרים:
 

סיר עבה 26 לפחות

2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

3 גזרים חתוכים לקוביות

1 חבילה פטרוזיליה חתוכה 2 ס"מ

1 חבילה שמיר חתוך ל-2 ס"מ

2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות בינוני קטן

6 פטריות שמפיניון בינוניות חתוכות לרבעים או פרוסות
   אפשר גם פטריות אחרות

50 גרם גריסים

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

מעט שמן
200 גרם קוביות חזה אווז

נוזלים = כמספר הסועדים + 5 סועדים 6 עד 7 כוסות מרק
            עוף אפשר להמיר בכף גדושה אבקת מרק עוף.

אופן ההכנה:

שוטפים את הגריסים ומיבשים היטב.

מחממים את השמן בסיר, מזהיבים את הבצל מוסיפים את
חזה האווז והפטריות. מוסיפים את הגריסים ומערבבים היטב,

מוסיפים את הירקות וממלאים את הסיר בציר או מרק עוף
או מים רותחים. ממליחים ומפלפלים,מוסיפים אבקת מרק

ומרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות מתרככים.

מגישים חם

בתאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת