44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

סופגניות תפוח מבצק בירה ,חנוכה,חג שמח

06/12/2007
סופגניות תפוח מבצק בירה ,חנוכה,חג שמח
סופגניות תפוח מבצק בירה


סיר לטיגון
קערה 

רכיבים:

2 כוסות קמח
1 כוס בירה קרלסברג
1 חלמון ביצה
קורט מלח
2 כפות סוכר
מעט חמאה/מרגרינה מומסת
2 תפוחי עץ
מעט מיץ לימון
שמן לטיגון
אבקת סוכר

אופן הכנה:

לערבב את החומרים  למעט השמן עד ליצירת בצק רך ולהמתין כשעה.
לחתוך את התפוחים לפרוסות בעובי חצי ס"מ, ולהזליף על הפרוסות מיץ לימון.
לטבול את פרוסות הפרי בבצק  ולשחרר את העודף
לטגן בשמן עמוק. 
להגיש בתוספת אבקת סוכר.

 בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת